Las Vegas shopping!

IMG_7738
IMG_7759
Jos San Franciscossa ei tehnyt mieli shoppailla, niin täällä Vegasissa mentiin heti ensimmäiseksi päiväksi koko päiväksi pohjoiseen outletiin, mitä olin odottanut kovin! Olin miettinyt muutamia juttuja etukäteen ja ihan hyvin niitä löysinkin! Tory Burchilla vierähti tovi jos toinenkin, siellä oli ihan mieletön määrä kenkiä alennuksessa ja hurja härdelli kun moni muukin oli löytänyt paikalle. Kokeilin vaikka ja mitä, ja lopulta päädyin siihen että tarvitsen eniten Mulberryn Del Reyn värisiä ballerinoja, ja nämä oli söpöimmät! Vaaleat varvassandaalit oli ihan heräteostos, mutta niin nätit ja halvat että otin nekin! Korut tästä liikkeestä puuttui, joten vielä olisi tarkoitus niitä lähteä metsästämään keskustan liikkeestä. 
 
Valkoiset matalat conssit oli ostoslistalla, ja jotain leokenkää. Steve Madden on yksi mun lempikenkämerkeistä, ja siellä nämä nahkaiset leosandaalit superalessa sai mun pään viime tingassa ulos mennessä kääntymään. Polo Ralph Laurenilla oli hillitön ryysis ja jotenkin ne samat jutut kuin aina outleteissa, joten se ei nyt sytyttänyt. Sen sijaan Hilfigeriltä tein uskomattomia neulelöytöjä ihan huippualeista, ja vielä tummansiniset polka dot -työhousutkin! Niken visiitti oli ehkä odotetuin, ja nämä sieltä päätyivät mukaan. Se oli kuitenkin viimeinen kauppa kuuden tunnin talsimisen jälkeen, joten kovin paljon enempää en edes jaksanut enää katsella. 
 
Yksi unohtui kuvata kokonaan, nimittäin Ralph Laurenin aurinkolasit! Olen ollut jo pitkään kyllästynyt mun nykyisiin laseihin, eikä mulla oikein ole koskaan ollut useampia laseja. Halusin siis jotain ihan erilaista, ja päädyinkin liiloihin kissamaisiin laseihin! Kuulostaa hurjemmalta kuin mitä ovat, mutta hurjan ihanat kuitenkin! Tulossa vielä varmaan toinen osa shoppailuja jos löydän niitä Toryn ja MbMJ:n koruja täältä, siihen ehkä muistan kuvata ne lasitkin! 
Perusperiaate oli, että haluan mukaani vain jenkkimerkkejä, kun täällä kerran ollaan. Siinä onnistuin loistavasti 🙂 
IMG_7738 IMG_7734 IMG_7744 IMG_7746 IMG_7752 IMG_7754
0 comments so far.

0 responses to “Las Vegas shopping!”

 1. Anonymous says:

  Olipa tuuri että löysin blogisi tosin vasta hiljattain. Ai että oon nauttinut entisenä Amerikan kävijänä teidän reissukuvista ja kertomuksista, aivan tautisen hieno reissu teillä!!! Itsekin nuoruudessani Vegasissa käyneenä muistan tuon epätodellisen tunteen; kaikki oli kuin elokuvasta! Täytyy yrittää joskus vielä päästä sinne uudelleen 🙂 t.Marde Pohjanmaalta

 2. Hjenn says:

  Hyviä löytöjä olet kyllä tehnyt! 🙂 Nuo Toryn ballerinat on todella ihanat!

 3. Emmi says:

  Kääk, liian ihania juttuja! Varsinkin nuo Toryn ballerinat, voi miten suloiset! Ja Nike uppoaa aina – tuota neonkeltaista olen itsekin ihaillut pitkään ja yrittänyt löytää jotain kivaa siinä värissä. Vitsi, miten hyvältä nuo kengät ja toppi näyttävät! 🙂

 4. Ninnumaaria says:

  Vitsi miten kiva kuulla! Mahtavaa että oot mukana 🙂 Mäkin haluan tänne ehdottomasti joskus uudelleen, ollut ihan huikea kokemus!

 5. Ninnumaaria says:

  Kiitos! Niin mustakin! 🙂

 6. Ninnumaaria says:

  Eikö!! 🙂 Neonkeltaista olen mäkin etsinyt urheiluvaatteisiin pidemmän aikaa – tuo toppi maksoi noin 9 euroa!! Teki mieli ottaa kaksi, mutta en jotenkin koskaan osta mitään kahta samanlaista joten en sitten kuitenkaan. Olisin voinut tuoda sulle! 😀

 7. Miss J says:

  Superhyviä löytöjä, noihin jenkkioutleteihin kutkuttaisi päästä shoppailemaan!

 8. Ninnumaaria says:

  No eikö! Nämä ei petä koskaan!! 🙂

 9. Anonymous says:

  Iik, ihania ostoksia ja ihana reissu 😉 ! -elina

 10. Ninnumaaria says:

  Niin onkin, niin onkin!! :)))

 11. Kirsi says:

  Toitota samaa, kuin kaikki muutkin tässä – eli aivan ihanat noi Toryn balleriinat! Itse en niin suuresti fanita sellaisia, joissa tuossa päällä on se iso logo, mutta nämä on kyllä ihan käsittämättömän suloiset! 🙂 Ja aikas ihanille näyttää kyllä kaikki muutkin löydöt 🙂

 12. Ninnumaaria says:

  Kiitos, eikö olekin!! 🙂 Mä tykkäisin niistä isoistakin logoista (harakka mikä harakka), mutta olet kyllä oikeassa että ehkä ne vähän jo loistaa liikaa..! Nämä rusetit oli vastustamattomat! Ihania löytöjä teinkin! 🙂

 13. Anonymous says:

  Oliko noissa outleteissä minkälainen hintataso? Paljonko esimerkiksi nuo Tory Burchin ballerinat maksoi? Olemme lähdössä kahden viikon päästä roadtripille jenkkeihin (Los Angeles -> New York) ja poikkeamme myös Vegasissa. Kiitos ihan mahtavista postauksista, on ollut niin ihana lukea teidän matkasta ja samalla kasvattaa omaa matkakuumetta, monet paikat nimittäin ovat samoja mihin mekin reissulla suuntaamme :).

 14. Ninnumaaria says:

  Nämä Toryt oli muistaakseni 117 dollaria, plus verot, eli… Noin sata euroa. Outleteissa ylipäätään on siis vanhempaa mallistoa edullisemmin hinnoin kuin normikaupoissa kuten tiedätkin, ja sen lisäksi jokaisessa liikkeessä on aina myös lisäalennuksia suuresta osasta tuotteita. Nämä ballerinat oli siis outletin normaalihinnassa, mutta edullisemminkin löytyi alennusosastolta. Mitään tiettyä ei kannata lähteä etsimään, mutta tuolla Vegasin pohjoisemmassa Premium Outlet (North) -kylässä ainakin oli hurja valikoima ballerinoja ja sandaaleja! Nuo muoviset flip flopit maksoi 30 dollaria. Sitten taas vaikka Hilfigerin neuleita satsasin outlet-hinnasta -30-50% pois, jolloin amerikkalaisena merkkinä, outlet-hinnasta alennettuna niille jäi hintaa meidän Henkkamaukan alejen verran 🙂 Outleteissa on myös eurooppalaisia merkkejä, mutta koska niiden lähtöhinta on täällä jo kalliimpi, kannaattaa mun mielestä panostaa amerikkalaisiin merkkeihin. Mutta itsestäänselvyyksiähän tässä jauhan, tokihan tiedät! 🙂 Oi vitsi, aivan IHANAA matkaa teille, tulee niin huippu reissu!! Kannattaa muutenm googlata tuo Premium Outlet vaikka kaikista noista teidän kohteista isoista kaupungeista, niitä löytyy melkein kaikkialta. Jos joku asia jäi harmittamaan edellisessä, voi kurvata seuraavaan hakemaan sen, liikevalikoima on usein aika sama 🙂 Tosin Toryn outleteja on harvakseltaan!

 15. Anonymous says:

  Kiitos tuhannesti vastauksesta, tuntui kuin olisit lukenut ajatukseni ja vastannut juuri niihin asioihin mitä olin hieman epäröinyt :). Homma on siis selvä, poikkeamme ehdottomasti pohjoisen outlet-kylässä. Euroopassa tullut käytyä useammassakin outlet keskittymässä, joten niistä viisastuneina osaa lähteä outlet shoppailuihin avoimin mielin ja järkevällä otteella.

 16. Ninnumaaria says:

  Oi kiva jos onnistuin antamaan hyviä vinkkejä 🙂 Etelän outletissa Vegasissa ei muuten Torya edes ollut ollenkaan. Muutenkin etelän outlet oli enemmän sellainen kauppakeskusmainen, kun pohjoinen oli sellainen kylämäinen. Siis jos aikaa ei ole, etelän voi jättää mun mielestä väliinkin, siellä paljon edullisia amerikkalaismerkkejä. Ihanaa reissua teille! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN