Las Vegas shopping part II

IMG_7997

IMG_7988

Hohoi, hello jetlag! Kukuin yöllä noin kolmeen ja nukuin tänään ihan tähän asti vaikka luulin heränneeni kahdeksalta kun Mr. lähti töihin. Apua, miten se onnistui nukahtamaan yhdeltätoista ja heräämään seitsemältä?! Onneksi mulla on vielä vapaata tänään ja viikonloppu edessä, ei muistettu eilen kumpikaan edes pankkikorttien tunnuslukuja, saati työkoneiden salasanoja, jospa se roti palaisi elämään ennen maanantaita…

Tässä välissä, ennen kuin ehdin ajatuksella koota koko meidän ihanaa matkaa kokoon, toinen osa USA-shoppailuja, jotka kaikki vielä Vegasista. Marc by Marc Jacobsin jutut oli kaikki hyvin harkittuja, paitsi tuo ihana sateenvarjo, jota en voinut jättää 24 taalan hinnalla kauppaan! Katsokaa mikä on joukossa myös – se on Blade! Kello, joka on näkynyt täälläkin wanted -kollaaseissa jo vaikka kuinka monta kertaa ja ties miten pitkän ajan. Jee! Se on täydellinen 🙂 

DKNY:n Pure -tuoksua olin tuoksutellut jo kotona, ja uudet, eri tyyliset aurinkolasit oli ostoslistalla myös. Victoria’s Secretin Pink -mallistossa on ihania koti- ja urheiluvaatteita, joita harvemmin pystyn vastustamaan. En nytkään, pinkki college on täydellisen rento ja mahtavan öklön värinen 😀 Säntäsin myös Walgreensin Essie-hyllylle ensimmäisessä mahdollisessa paikassa, ja mukaan tarttui nämä kaksi syysväriä. Olen ihan huikean tyytyväinen kaikkiin löytöihini, ja jo Suomessa ollessa onnellinen myös siitä että ne mahtui kaikki laukkuihin! 

Nämä ei nimittäin ole vielä tässä…

1 2 IMG_8007 IMG_8012 IMG_8018

3 4 5
0 comments so far.

0 responses to “Las Vegas shopping part II”

 1. Anonymous says:

  Ihania ostoksia.varsinkin tuo rannekoru-sormus setti sai minut itkemään,melkein…..
  -kirsi-

 2. Ninnumaaria says:

  Oi niin mustakin! 🙂 Mulla on tuo rannerengas jo musta-hopeisena ja tykkään siitä niin kovin, että halusin toisenkin värisen!

 3. Anonymous says:

  Ihanaa <3 ja PINK on jotain mitä ei voi ohittaa.. -elina

 4. Ninnumaaria says:

  No niin onkin!! 🙂 Ja kiitos!

 5. Iina Koivu says:

  Ihania juttuja olet löytänyt! Sormeni syyhyävät jo, mutta tammikuulle asti täytyy odottaa, että itsekin pääsee rapakon toiselle puolen! Tiedä sitten onko ihan tervettä, kun odotan ehkä eniten sitä shoppailua siellä, hahah :DD
  iinamaria-blogi.blogspot.fi

 6. Elina says:

  Aaah, mä oon niiiiin himoinnut tuota valko/kultaista skinny bracelettia jo ikuisuuden! <3 Se on vaan niiiin nätti 🙂

 7. Ninnumaaria says:

  On se!! Ihan tervettä siis 🙂 Siellä vaan on niitä tuttuja juttuja, mutta kivemmilla hinnoilla ja niin paljon enemmän! Olitteko te menossa siis Miamiin? Tsekkaile mun Miami -postauksetkin kahden vuoden takaa – menkää ainakin Sawgrass Mills Malliin shoppailemaan! Ihan huippu paikka, järjettömän suuri ostoskeskus! 🙂 Dolphin Mall ei ole ihan niin kiva, mutta sekin kannattaa käydä läpi!

 8. Ninnumaaria says:

  Se ON!! Mulla on se musta-hopeinen, ja aah tämä on niin ihana kultaisten kanssa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN