Kuuman Vegas-illan asu

IMG_8034

cats

Tän syksyn puskiessa jo kunnolla ilmoille (ihanaa sinänsä, syksy on mun lempivuodenaika! Sopii jotenkin tämä mun mielenlaatu putoileviin lehtiin ja pimeyteen) – on jo kiire julkaista ihan toisenlaisen ilmaston viimeinen asukuva! Nimittäin Las Vegasin tulikuuman illan asu. Tuona iltana oltiin mietitty jotakin showta, ja lisäöiden ottamista hotellissa, mutta kumpikaan ei enää onnistunut, joten päätettiin viettää vain leffailta meidän superhuoneessamme. Ja se olikin onnistunut päätös! 

Olohuoneessa oli jättimäinen seinän kokoinen kangas, ja valittavana ihan uusia leffoja vaikka kuinka. Käytiin hakemassa hyvää ruokaa, avattiin viinipullo ja laitettiin Russell Crowen uusin, Noah, pyörimään. Mahtava ilta 🙂 Seuraavaksi, kun Vegasiin palataan, sitten niihin kuuluisiin näytöksiin ja buffeteihin! 

Tänä iltana onkin edessä jotain kovasti odotettua myös, Tukholman-reissu äidin kanssa! Ihana kun sekin tuli jotenkin niin nopeasti nyt, kun matkalla en sitä muistanut ollenkaan. Samalla kaavalla mennään kuin ennenkin: parasta seuraa, hyvää ruokaa, kaupungin kiertelyä ja rentoilunautiskelua 🙂 Kuullaan taas!

IMG_8020 IMG_8052 IMG_8053 IMG_8057

0 comments so far.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN