Bryssel: Autoworld

IMG_1858
IMG_1884 IMG_1843 IMG_1804 cats IMG_1851 IMG_1877 IMG_1876 IMG_1883 IMG_1897 cats2 IMG_1840 IMG_1854 IMG_1891 cats3 IMG_1901 IMG_1907 IMG_1919 IMG_1920 IMG_1858 IMG_1853 cats4 IMG_1879
Oho, tulipa monta kuvaa Brysselin Autoworldista! Käytiin siis viimeisenä päivänä automuseossa siellä samaisessa Cinquantenairen puistossa, josta jo oma postauksensa olikin. Tiesinkin että puiston päässä riemukaaren alla on isoja museoita, mutta en ollut koskaan käynyt siellä. Muistan vaan että Autoworldissa oli joskus jotkut megabileet, mutta en oikein ymmärrä miten se olikaan mahdollista? Se oli nimittäin ihan oikea hieno museo. 
 
Museon näytteillepano, itse korkea tila ja tietenkin autot oli jotenkin tosi hienoja. Meistä tuo toinen innostuu autoista mua paljon enemmän mutta jostain syystä minäkin viihdyin tuolla tosi hyvin. Jotenkin ne oli aseteltu sellaiseen historialliseen aikajanaan yhdessä muutamien aikaansa kuvaavien esineiden tai julisteiden kanssa, ja se jo riitti luomaan harkitun ja hienon polun autojen maailman läpi. Tai oikeastaan historian läpi, jossa autot vain jotenkin muuttumisellaan sitä kuvasti. Se oli jotenkin vaikuttavaa. Samalla kevyttä, valoisaa ja kaunista, mikä oli korkean upean tilan ansiota. 
 
Ihan huipun mahtavan meidän vierailusta teki se, että oltiin ainoat (!) vieraat siellä, siis ihan yksin koko puolitoistatuntisen mitä siellä vietettiin. Se oli jotenkin ihan mahtavaa, en ole koskaan ollut missään museossa yksin. Autoworld aukeaa joka päivä kymmeneltä, ja sinne pääsee suoraan metroasema Merodelta. Suosittelen tosiaankin Brysselin-kävijöille Cunquantenairen puiston kanssa yhdeksi kohteeksi! 🙂
0 comments so far.

0 responses to “Bryssel: Autoworld”

  1. Eksyin ekaa kertaa blogiisi ja se on tosi kiva, tempasi heti mukaansa. 🙂 Tykkäsin erityisesti kynsi- ja asupostauksista mutta ennen kaikkea monipuolisuudesta.

    Isäni harrastaa vanhoja autoja ja hänellä on muutama 40-, 50- ja 60-luvuilta ja itsekin on tullut käytyä vaikka missä automuseoissa. Tuo vaikuttaa tosi hienolta paikalta. 🙂

  2. Ninnumaaria says:

    Moi Mipsukka, olipa IHANA kommentti! <3 Kiitos siitä, piristit päivääni hurjasti! 🙂 Ihana kuulla!

    Oi, mä kyllä tykkään hienoista autoista! Tämä paikka oli siis mullekin mieleen, vaikka en ihan niin hulluna autoihin ole kuin puoliskoni. Varmasti upeita autoja isälläsi, tuollaisesta harrastuksesta omatkin perheen miehet haaveilee.. 🙂 Kai melkein kaikki?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN