Bali: Sunset chilling

p10
p1 p
IMG_8265 koll1 IMG_8263 IMG_8262 IMG_8257 IMG_8255

Aika on tosiaan kulunut omalla poolilla nautiskellessa melkein kokonaan. Lueskelen, Mr. viettää tunteja altaassa katsellen merellä liikkuvia laivoja ja hiljaista elämää vuorenrinteessä. Pimeä tulee alle tunnissa ennen seitsemää, joten hämärän hetki on hyvin lyhyt, mutta kaunis. Parina iltana ollaan kävelty hotellin vastavalmistuneeseen kattobaariin happy hour -drinkeille auringonlaskun aikaan ja vasta sitten lähdetty syömään. Päivien kulusta ei ole siis paljon kerrottavaa, ne lipuvat verkkaisuudessaan täällä lämmössä…

p2 koll2 p3 p4 p5 p6 p7 p8 p9 p11
 
Ainiin, on muuten monta kertaa pitänyt sellainenkin pieni asia sanoa näiden kuvien muokkaamisesta. Käytän kahta kuvankäsittelyohjelmaa, ja se kivempi niistä käyttää tähän Maciin asennettua Windowsia, mutta jenkkikoneena tämä ei jostain syystä siinä kohtaa tunne ääkkösiä! Kirjoitankin melkein aina kuviin tekstit tällä ohjelmalla englanniksi, kun huomasin pähkiväni ihan liian pitkän ajan kiertoilmauksia haluamalleni tekstille sellaisella suomen kielellä, joka ei sisällä Ä:tä tai Ö:tä. Älyttömän vaikeaa, kokeilkaa vaikka! 😀 Ja ehkä joku blogiin eksyvä suomea ymmärtämätön myös saa blogista jotain enemmän irti, vaikka itse postaukset kirjoitankin suomeksi 🙂
0 comments so far.

0 responses to “Bali: Sunset chilling”

 1. Anonymous says:

  Aivan ihania kuvia, kateellisena katselen…Just tultiin Miami Beachilta, ihana paikka ja keli 😀 -haluaa takaisin-
  Terkuin Koukuttunut lukija

 2. Suvi says:

  Oi miten ihanan näköistä! Upeita kuvia.

 3. Ninnumaaria says:

  Kiitos kovasti! 🙂 oi Miami, oltiin siellä ja samalla matkalla Aruballa tasan vuosi sitten! Niin ja kiva kuulla että oot koukuttunut, mahtavaa! 😀

 4. Ninnumaaria says:

  Kiitos Suvi kovasti!! Huomaan, että pimeällä ja hämärällä mun kamerankäyttötaidot ei kyllä ainakaan ole kovin hyvät, mutta teen parhaani! Kuvaaminen on kivaa, varsinkin jos maisemat on nämä!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN