Bali: Kaksi kuvaa Kutalta

IMG_8284
IMG_8287

Niin, siinäpä ne. Lauantaina siis suunnattiin Kutalle yhdeksi päiväksi. Oltiin perillä noin kahdeltatoista, ja käytiin viemässä matkatavaramme Griyan kokin ystävän luokse, johon meidän oli tarkoitus jäädä yöksi. Kokki oli selvästi innoissaan saadessaan suomalaista seuraa ja päästessään tuulettumaan Amedista “ihmisten ilmoille”, minkä kyllä ymmärrän, jos on täällä viikosta ja kuukaudesta toiseen. Hän kuskasi meitä muutamaan paikkaan, lähinnä pubeihin ja baareihin, ja käytiin myös yhdessä ostoskeskuksessa ja pikaisesti kuumalla rannalla.
 
Aikomus oli tosiaan jäädä yöksi ja paluumatkalla sunnuntaina tulla takaisin Amediin Ubudin kaupungin kautta. Lauantai-iltapäivällä alkoi kuitenkin minusta tuntua siltä, että Kuta ei ollut sitä mitä odotin, ja halusin takaisin Griyaan. Ubudin -retki tehdään joka tapauksessa myös Griyasta yhtä helposti, joten senkään vuoksi ei ollut mikään pakko jäädä. Onneksi kokilla oli Kuta täynnä ystäviä, niin ei häntä ihan yksinkään jätetty, kun kuuden maissa alettiin tehdä kolmen tunnin matkaa takaisin Griyaan. Amedista lähti kuski meitä hakemaan kolmelta ja oltiin takaisin Griyassa noin puoli kymmenen maissa. 
 
No, nähtiin meluisa, turistien ja miljardien mopojen täyttämä Kuta. Onhan käyty sielläkin… -takaisin ei tarvitse mennä. Kokille silti suuri kiitos kun jaksoi meille näyttää paikkoja ja viedä syömään (ja juomaan) hyvin! Saatiin vaihdettua myös rahaa hänen ansioista tosi hyvään kurssiin ja myös kyyti hänen kauttaan. Niin ja minä sain kaipaamani mustat Havaianakset! 🙂 Sinne taiteilijoiden Ubudiin lähdetään vielä myöhemmin tällä viikolla.
2 comments so far.

2 responses to “Bali: Kaksi kuvaa Kutalta”

  1. Anne says:

    Kääk, en kestä näitä matkakuvia, minäkin haluan lämpimään!!! 🙂 Terkuin Anne, kumisaappaat jalassa töissä päivästä toiseen 😀

  2. Ninnumaaria says:

    Täällä onkin ihanaa! 🙂 Mutta eipä aikaakaan kun liityn siihen kumisaapasjoukon seuraan…. Joten vielä nautitaan kun voidaan! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN