Singapore: Orchard Road

IMG_7846 IMG_7837 koll1

Viimeinen päivä Singaporessa vietettiin ostoskatu Orchard Roadilla, Little Indiassa ja Fort Canningissa. Illalla käytiin vielä kerran Clarke Quaylla tällä kertaa japanilaisessa ravintolassa jokiterassilla syömässä. Vielä sen jälkeen lähdettiin kävelemään kohti jokisuuta, Raffles Landing Sitea ja pilvenpiirtäjiä. 

Olin siis aikonut vielä katsastaa Orchard Roadin shoppailut, jos joku niistä tarvittavista asioista olisi löytynyt muistoksi täältä. Länsimaiset merkit kuitenkin tosiaan on saman hintaisia tai kalliimpia kuin edes meillä, joten yhtään mitään ei tarttunut mukaan. Suosittelen muuten Orchard Roadilla shoppailua arkiaamuna, miten ihanan rauhallista siellä olikaan nyt, verrattuna siihen sunnuntai-illan hulluun kaaokseen kun yritettiin ehtiä metroon sinne Night Safarille. 

Orchard Roadin parhaat ostoskeskukset on näin äkkinäkemältä mun mielestä Wisma Atria, jossa monentasoisia liikkeitä, esim ainoa Tory Burch, Paragon, jossa luksusmerkit kuten Prada, Miu Miu ja Gucci sekä Takashimaya. Mutta itse asiassa, muutan vähän edellisissaä postauksissa antamaani lausuntoa Orchard Roadin paremmuudesta Singaporen ostospaikkana: isoin ja monipuolisin se kyllä on, mutta kaikkein kaikkein mieluiten shoppailisin Singaporessa kaupungin eteläosassa, uudessa The Shoppes at Marina Bay Sandsissa, joka on mielettömän kaunis keskus luksusmerkkeineen. Jos siis joskus tulisi alkukesästä, jolloin kuulemma on alennusmyyntiaika..

Jatkettiin Orchard Road itäpäähän, jossa presidentinpalatsi Istanan kohdalla hypättiin metroon vilvoittelemaan ja suunta kohti Little Indiaa. Se oli mielenkiintoisempi kuin Chinatown, ja isompi myös. Leppoisasti alkanut päivä päättyi epätoivoiseen itkukohtaukseen Fort Canningin puistossa, mutta siitä ja Little Indiasta lisää myöhemmin…! (Äiti ja isä, ei mitään kauheaa, pieni vesisade vain) 

Huomenna lähdetään aamulla kohti Balia, ja täytyy sanoa Singaporelle hyvästit! Huiii… Jännää mennä sinnekin! Edessä on vielä kaksi kolmannesta koko lomasta, ja ihan erilainen paikka taas edessä! Siellä onkin odotettavissa paljon rauhallisempaa menoa ja pienempi paikka. 

Singapore on ollut ihan mieletön, tänne on joskus vielä palattava. Tuntuu kuitenkin siltä, että ehdittiin nähdä niin paljon, että ei harmita siirtyä eteenpäin. Sentosan saari ja orkideatarhat jäi seuraavalle kerralle. Omituinen olo muutenkin, kun tuntuu että ollaan oltu jo vaikka kuinka kauan matkalla. Työ- ja kotiasiat tuntuu niin kaukaisilta pieniltä pisaroilta mielen perällä, ettei niitä edes melkein näy. Se on lomaa! 🙂

IMG_7844 IMG_7822 IMG_7865 koll2 IMG_7874
0 comments so far.

0 responses to “Singapore: Orchard Road”

 1. Mikko says:

  Hei mahtavia vinkkejä, onneksi Lady of the Mess vinkkasi reissustasi, niin löysin tänne! Tuo Night Safari kuulosti upealta! Ihanaa lomailua 🙂

 2. Elisa says:

  Voi, että nämä sun reissupostaukset on ihania ja kuvat hienoja! Mukava kun jaksat kirjoitella ihan paikan päältäkin. 🙂 Ihanaa loppu lomaa!

 3. Ninnumaaria says:

  Kiitos Elisa, ihana kuulla!! 🙂
  On ollut itse asiassa tosi hauska kirjoitella itselleenkin muistiin vähän niinkuin matkapäiväkirjaa!

 4. Ninnumaaria says:

  Kiva kuulla Mikko! 🙂 Night Safari ja moni muu juttu on olleet niin hienoja, Singapore on upea!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN