Jianguo Hotel

Silloin lokakuussa tosiaan mietittiin, että vuodenvaihteen jälkeen olisi ehkä ihan hyvä alkaa  varata hotellia Pekingistä. Jotenkin lykkääntyi ja lykkääntyi se asia, eikä saatu millään varaamista aikaiseksi. Moneen kertaan yritin, mutta kun tarjonta oli niin järjettömän valtava niin en päässyt etenemään asiassa mihinkään. 
 
Kriteerit oli muutamat tietyt alueet, oikeastaan melkein tietyt kadut, jolla hotellin pitää olla: Mr. Bigin vanhan asunnon ja Xiu Shuin silkkimarketin lähellä, Kielletyn kaupungin luona tai siitä pohjois-koilliseen Chaoyang-Sanlituniin päin. Ja netti pitää olla, huoneessa ja ilmainen, ja aamiainen olisi kiva. Neljä tähteä tai parempi, hinta maksimissaan satasen paikkeilla yö. Ja sitten on niitä kymmeniä selittämättömiä fiiliskriteereitä, jotka kuvista tuntee tai ei tunne. Näillä minun mielestä aika rajatuillakin spekseillä osumia tuli pari sataa.

 
No mutta eilen kokeilin toista taktiikkaa. Otin ensimmäisen hyvän, joka vastaan tuli ja täytti kaikki kriteerit. Hah! Olipa helppoa. En edes selannut muita sen jälkeen ja ollaan tyytyväisiä. Sijainti on aivan loistava, ja merkitsi eniten: Mr. Bigin vanhan kodin kadulla, vastapäätä tietä, silkkimarketin vieressä. Kuvat voi tietysti valehdella, mutta näyttää ainakin aika kivalta 🙂

 
Kuvat täältä
 


Muutama viikko vielä…! 🙂
0 comments so far.

0 responses to “Jianguo Hotel”

  1. Reetta says:

    Vau, näyttääpä tosi kivalta tuo hotelli. Varmasti kelpaa siellä oleilla! 🙂

  2. Ninnumaaria says:

    Toivottavasti taso vastaa kuvitelmia! Kiinasta ei voi koskaan tietää… 🙂

  3. Sage says:

    Kivalta näyttää kyllä kuvissa, toivottavasti on vielä parempi oikeasti. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN