Arrruba!

Moikat Arubalta! Täällä on kuumaa ja kosteaa ja upeaa! Hotelli on osoittautunut ihan loistavaksi, mieletön laguunimainen allasalue ja uskomaton ranta – maailman kolmanneksi parhaaksi äänestetty. Postailut olisi voineet olla tylsiä kun joka ikinen päivä on näyttänyt näiltä tässä olevilta kuvilta 🙂

Aamulla hiekalle, palmunlehdistä tehdyn palapan alle (kuvassa se yksi kerta kun jäätiin altaalle), lillumista meressä, iltapäivällä vilvoittelemaan huoneeseen ja illalla syömään tai nukkumaan. Olen nukkunut monena päivänä 12-14 tuntia kai auringosta ja muuten vaan väsymyksestä, oikeasti aivan huippua sekin että voi nukkua!

Aruba ei ole mikään bilesaari, vaan tämän on vallannut 50-90 -vuotiaat rikkaat jenkkipariskunnat, jotka tosiaan pitää hinnat kohdillaan. Rahat kun jäi Miamiin niin täällä on tullut elettyä vähän niukemmin. Tosin ei haittaa kun eipä sitä täällä mene muuhun kuin syömiseen. Yhden tuliaisen kuitenkin keksin itselleni, saa nähdä jos haen sen huomenna 😉 yksi päivä vielä ja alkaa vuorokautinen kotimatka Miamin ja Pariisin kautta kuulemma lumiseen Suomeen! Siihen saakka hiljaiseloa, tsau! 🙂

2 comments so far.

2 responses to “Arrruba!”

  1. unns says:

    Siellä näyttää ihanalta, voi kun voisin jotenkin siirtää itseni täältä harmaudesta tuollaisiin maisemiin (ja tuohon lämpöön)! Päiväohjelmannekin kuulostaa oikein mainiolta! 🙂 Tervetuloa takaisin Suomeen!

  2. Ninnumaaria says:

    Kiitos unns, voisipas jäädä mutta kivaa on tulla kotiinkin! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN