Naked Key West

Eilen ajettiin Overseas Highway loppuun saakka USAn eteläisimpään kärkeen Key Westiin. Osuttiin halloweenia edeltävään festivaaliviikkoon oikeastaan vahingossa ja meno oli jokseenkin hurjaa. Pääkatu Duval streetin bilettäjien melko vapaamielinen look nolostutti pientä matkailijaa aluksi mutta siihenkin tottui 😀 varoituksen sana nyt, kuvat ovat k-18! 😀

Tässä taidonnäytteitä ja yksi näiden bileiden supertähti, joka käveli ihan lunkisti vaan piippu huulessa ja pikkutyttö kainalossa vastaan kadulla!

Key West oli sinänsä suloinen pikkukaupunki ja varmasti omanlaatuisensa. Nämä bileet, virtaava alkoholi ja korviasärkevä musiikki ei ole kai ihan yleistä joten me ei ehkä saatu ihan todellista kuvaa paikasta..
Mua muuten ihan ahdistaa kun en pääse laittamaan kuvia isommiksi tai muokkaamaan niitä kauniiksi, mutta matkan jälkeen lupaan laittaa ajan kanssa parempaa koostetta kuvien kera 🙂 nyt jätetään Keysit taakse ja lähdetään ajelemaan kohti Miamin lentokenttää odottaen lentoa Aruballe 🙂 kuullaan taas!

0 comments so far.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN