Hurricane hunters

Moikka Key Largosta! Lähdettiin tänään ajamaan Miami Beachilta Key-saarille etelään. Jäätiin yöksi alkupäähän saariketjua ja huomenna olisi tarkoitus käydä Key Westissä. Tänne on vain yksi tie, US 1 Overseas Highway, joka on aika nimensä mukainen. Se kulkee 100 mailia meren päällä eteläkärjen Westiin saakka. Ajeltiin tänään jo puolenvälin paikkeille huvikseen mutta palattiin seinien sisälle hurrikaania pitelemään. Joo hurrikaania!

Sandy pyörii Atlantilla Miamin rannikolla ja jatkaa loppuviikosta myrskynä New Yorkiin saakka. Eilen illalla oli eräänlainen ensimmäinen kokemus sekin kun joutui laittamaan telkkaria kovemmalle säätiedotuksia kuunnellessa kun myrskytuulet vinkui ikkunoissa… Nyt tuulee puuskittain ihan tosi kovaa, ja välillä satelee. Täällä tosiaan tulee sellainen ohjelma kuin Hurricane Hunters telkkarista koko ajan. Kuulostaa ja näyttää kovin dramaattiselta keskivertoluontokatastrofileffalta 😀 oikeasti ne vain lentää katselemassa ilmasta käsin missä myrsky menee ja raportoi siitä. Me mentiin itse asiassa hyvään suuntaan: varoitukset on voimassa Miamissa ja siitä pohjoiseen, kun täällä etelän Keyseillä on vain tarkkailuilmoitus tai ei mitään.

Overseas Highway on mun kuvitelmiin verrattuna tylsä ja karu tie, jonka varrella on enemmän tai vähemmän vaatimattomia ja ränsistyneitä rakennuksia. Ihan trailer parkejakin, asuntovaunukyliä bongattu useampikin. Siihen nähden hotellit on todellakin hinnoissaan. Me jäätiin pitkälti siksi näin pohjoiseen yöksi, että Key Westiä kohti hinnat vain nousee. Itse Westissä muistaakseni kahden tähden hotelleista olisi köyhtynyt yhdessä yössä 300 euroa. Muutama pikakuva hotellilta, mukana myrskytuulia ja yksi iPadin kuorihankinta 😉

0 comments so far.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN